Satsa på koppar, guld, glitter och glamour

mode
Vårens modetrender är retroinspirerat där 70-talets glitter och glamour speglar av sig i nya material och i härligt böljande klänningar. Starka pasteller ligger som grund och samsas med dovt blå toner och metaller som rosé, guld och koppar.

Att använda accessoarer i trendriktiga utföranden kan lyfta en hel outfit. iDeal of Sweden har ett mobilfodral framtaget för att följa vårens heta koppartrend. Stora smycken i metaller är också helt rätt och att kombinera olika färger med varandra funkar fint.

De bohemiska trycken samsas med spets och jeans i offshoulder plagg och cut outs. Kombinationer av stilar och material visade sig på catwalken inför våren och glamouren har hittat tillbaka med silkiga långa klänningar och kostymer.

Det svenska märket Deitas blus Elvira, har ett elegant fall med omlott skärning framtill och skimrar coolt i högblankt silver. Hos Vero Moda kan vi hitta ett par guld byxor täckta med paljetter och Rebecca Minkoff har SAXON sneakers i guld metallic och svart med glitter effekt.

Koppar är dock den färg som ses framträdande tillsammans med rosé och guld i accessoarer. Michael Kors har ett flertal olika väskor i metaller och med glitter i form av bland annat paljetter. SNÖ of Sweden blandar olika metaller med glittrande stenar för en exklusiv effekt.

Den glamorösa looken är lätt att åstadkomma denna vår. Den högblanka satin klänningen kan lätt matchas med ett par snygga glittrande skor och en tiara för fulländning. Till detta passar likaväl bomberjackan som ull kappan eller jeans jackan. Allt är rätt i vår.