Flugan gör comeback i garderoben

Flugan har gjort en stark återkomst. Den lilla accessoaren, som kan tyckas vara ganska obetydlig, har på senare blivit omåttligt populär. Tidigare associerad med äldre män av en svunnen tid finns den nu snart i garderoben hos varje modern och stilmedveten man. Flugan är en praktisk och mycket användbar accessoar. Den passar lika bra till vardags som till fest. Det finns inte någon tillställning när det kan anses opassande att bära fluga. Den passar lika bra på bröllopet, dopet och festen som en helt vanlig dag på jobbet.

Snyggt med flugaFlugor i olika former

Det är inte alltid helt lätt att få tag i flugor, det är långt från alla butiker som säljer flugor idag. Om man upplever det problematiskt att hitta flugor som passar en så kan det vara idé att leta på nätet. Här finns flera nätbutiker som saluför flugor. Sveriges största utbud av flugor på nätet hittar man hos Neckwear, köp din fluga online du också! De har hela 693 flugor att välja mellan i sitt lager. Flugorna kommer i en mängd olika material och former och här bör man garanterat kunna hitta något som passar vid alla tänkbara tillfällen.

Att knyta en fluga

Är man ovan kan det vara knepigt med flugor, speciellt att få till en snyggt knuten fluga. Men, precis som med allting annat, ger övning färdighet. Manolo har skapat en utförlig guide som beskriver och demonstrerar hur en fluga knyts på bästa sätt. Guiden tar även upp vad man bör tänka gällande den övriga klädseln som bärs tillsammans med fluga. En viktig detalj att betänka är såklart vilken skjorta som lämpligast kombineras med flugan. Det gäller att den har en krage av passande storlek.