Låt din mobil vara ”pricken över i:et”

phone

Vi lägger mycket tid och omtanke på hur vi ser ut. Vi köper rätt kläder, använder utvalda skönhetsprodukter och bär gärna läckra accessoarer som sticker ut.

Något i stort sett alla moderna människor bär med sig hela dagen är mobiltelefonen. Den används inte bara för att ringa, utan även för att googla, fotografera, som adressbok, karta och inte minst som ren förströelse. När vi nu jobbar så hårt på våra utseenden, kan vi naturligtvis inte bara strunta i den här nyckelaccessoaren. Även mobilen måste passa in i vår stil!

Det finns flera sätt att förbättra dess utseende. För det första bör du skaffa någon form av utbytbart glas. Inget ser tråkigare ut än en sprucken skärm. Det som verkligen väcker uppmärksamhet är dock det fodral du bestämmer dig för. Fodralen täcker telefonen helt och hållet och kan därför bli en viktig del av din outfit. Stilrent läder är snyggt och går ihop bra med mycket, men det finns också fodral med ett mer modernt utseende. För att spana in ett stort sortiment kan du besöka idealofsweden.com.

Även tillhörande accessoarer kan göra din mobil snyggare. Dina hörlurar eller ditt headset förhöjer helhetsbilden om de passar väl in med mobilens yttre. Den stilmedvetne kan självklart matcha headsetet med t.e.x naglar, hår eller halsband. Vill du aldrig lägga ifrån dig din mobil kan ett snyggt band, som låter dig ha mobilen runt halsen, vara en bra idé. De är inte bara effektiva, då du alltid har mobilen nära till hands, utan ger dig också en häftig känsla.

Ytterligare en möjlighet är naturligtvis att matcha mobilen med din heminredning. Om du till exempel har en läcker köksbänk, tillverkad av vit marmor, kan ett passande skal vara mycket effektivt. När du låter mobilen vila mot bänkens yta smälter de samman och blir till ett.