Dina måsten i garderoben

Det finns flera plagg som alla kvinnor borde ha i garderoben för att vara redo för allt. Vi har tagit fram en lite kortare lista på de plagg som vi anser är viktigast. 

Festklänningen

Satsa på att ha åtminstone en klänning som du kan dansa loss i. Om du inte har någon som passar in på det är det dags att köpa festklänningar online som du kan alltid kan vända dig till när det vankas något typ av firande. En festklänning för varmare årstider och en till vintern brukar göra susen!

Mysbyxorna

Hur skönt är det inte att dra på sig mysbyxorna på en söndagsmorgon och veta att du behöver inte byta om på resten av dagen? Mysbyxorna är ett absolut måste i var kvinnas garderob. De är inte bara bra för mys och avslappning, de fungerar också när du planerar en riktig ätardag eller om du har menssmärtor.

Tjocksockarna

Det enda som hjälper kalla tår under vintermånaderna är tjocksockar och de ska gärna vara hemstickade. Kanske din mormor har stickat strumpor åt familjen i flera år som du kan rota fram från föräldrarnas vind, eller så lär du dig konsten att sticka dina egna.

Jeansen

Ett par sköna, välanvända jeans passar bra för en tur på stan för att äta lunch med kompisarna, gå till jobbet i och likaväl kan du använda dem när du ska plantera om dina husplantor. Ett par jeans behöver inte tvättas lika ofta som andra plagg, de kan med fördel vädras mellan användningen istället. Så du minskar på din egen vattenförbrukning genom att välja jeans framför kostymbyxor.

Leggings

På tal om benbeklädnad vill också slå ett slag för leggings. Det här, nästan magiska, plaggen kan bäras under träningspasset, ut på shoppingrundan, hemma i soffan, ute på dansgolvet och under täcket när vinterkylan tränger på. De är verkligen ett all-around-plagg.