Ett sportigt mode

Att klä sig i träningskläder till vardags har blivit så populärt att det till och med har blivit ett nytt begrepp. Nämligen Athleisure vilket är ett engelskt ord som beskriver en trend där du blandar träningskläder med din vardagsoutfit. Det ska alltså vara både bekvämt och snyggt. Så nu kan du klä dig i träningstights med gott samvete även de dagarna du inte går till gymmet.

Athleisure är här för att stanna

Detta sportiga mode introducerades under 2010 och har växt stadigt sedan dess. Det hänger i även idag och ses att vara en av de största träningstrenderna under 2022. Denna trend är stor både för män och kvinnor. Syftet är som sagt att det ska vara snyggt och bekvämt. Så glöm att behöva klämma in dig i ett par alldeles för tajta jeans som du inte kan andas i och byt ut dem mot ett par sköna men också snygga träningstights istället. Idag är det inget konstigt med att gå till jobbet i ett par sneakers, träningstights eller en snygg hoodie.

Det ser som sagt ut som Athleisure-trenden är här för att stanna. Så se till att ordna din nya outfit som både är snygg och bekväm, handla här.