Glöm inte kroppsvården

Många av oss tänker på att vårda huden i vårt ansikte med diverse krämer, men glömmer bort att det är hela kroppen som behövs tas om hand. Du kan bland annat vårda din hud genom att äta hälsosamt. Morötter, avokado och solrosfrön hör till de livsmedel som gör under för vår hud. Det är också viktigt att dricka mycket vatten, samt äta en näringsrik och varierad kost.

Vårda din kropp väl

Du har möjlighet att vårda din kropp på ett naturligt och skonsamt sätt genom att tillverka egna hudvårdsprodukter. Du kan bland annat göra en bodyscrub med olivolja, socker och vaniljpulver, eller varför inte ett bodybutter med kokosolja, mandelolja och bivax? Genom att tillverka dina egna produkter för kroppsvård kan du lita på att inga tillsatser finns i dem och du kan välja att använda ekologiska produkter.

Massage

Massage är en ypperlig typ av kroppsvård som vi alla förtjänar att få någon gång ibland. Du kan läsa mer här om du är intresserad av att få en massagebehandling av professionella massageterapeuter. Det finns flera olika typer av massage att få, som kan göra gott på olika sätt. Om du lider av värk är det en ännu större anledning till att få massage med jämna mellanrum.