Herrmode och trender

Herrmodet är något som bara har växt och växt och idag är herrmodet större än någonsin. Trots att dammodet är betydligt större och tar mer plats i tidningar och på TV till exempel har herrarnas mode allt mer börjat ta plats. Det är alltid roligt att se de män som vågar ta ut svängarna med modet och som inte alltid bär en snygg och stilren svart kostym till exempel. Idag är utbudet brett och det finns därför många roliga valmöjligheter när det kommer till mode även för män.

Rutig kostym

Vad är det då som är trendigt inom herrmodet idag egentligen? Jo, bland annat är det trendigt att bära kostymer som är rutiga. Det är dels snyggt att bära en rutig kostym med en vit stilren skjorta till exempel men om du vill vara riktigt trendig bör du matcha din kostym med en t-shirt och ett par sneakers. Detta för oss in på en annan trend, nämligen att bära sneakers.

Sneakers

Sneakers är något som är mycket populärt, både bland män och kvinnor. Däremot ska sneakers inte bäras enbart till träningskläder eller jeans utan det är trendigt att bära sneakers till en kostym, till en kavaj och snygga byxor och så vidare. Det handlar helt enkelt om att hitta en balans mellan uppklätt och avslappnat. Har du inte anammat denna trend ännu är det hög tid att börja. Just under sommaren är sneakers en ypperlig sko för män att bära och de är dessutom bekväma. Utbudet av sneakers är mycket brett och det finns många moderiktiga sneakers med läder, speciella skosnören och så vidare. Hitta gärna några unika sneakers som är klassiska, stilrena men också sportiga och som har någon twist. Det finns vissa sneakers som lämpar sig bättre för vissa tillfällen och andra som är bättre i andra sammanhang.