Hitta de rätta accessoarerna

Att kunna välja de rätta accessoarerna till en outfit är inte alltid så enkelt. Och medan det finns många olika faktorer som har en roll att spela i detta tänkte vi här lista ett par olika tips som kan hjälpa dig på traven.

Din hudton kan spela en roll

När det kommer till smycken kan huruvida du har en varm eller kall hudton faktiskt vara viktigt. Guld passar nämligen bättre till varma hudtoner och silver är snyggare om du har en kall hudton. Råkar du ha en kall hudton kanske du inte förstått varför du har haft svårt att få bra användning för dina guldsmycken. Om du känner igen dig i detta är det rekommenderat att du satsar helhjärtat på silver istället. Och då med tanke på gulds egna värde kan du alltid sälja guld och få tillbaka en slant.

Matcha inte för mycket

Att välja accessoarer som matchar andra delar av din outfit kan kännas som det korrekta valet många gånger. Men se bara till att du inte matchar för mycket. Du kan snabbt dra ned intrycket om du matchar allt i din look. Försök istället att bryta av med färger, mönster eller stilar. På så sätt drar du också mer effektivt blicken till dessa delar.

Tänk på accessoarernas storlek

Vilken storlek du väljer på accessoarerna kommer också att vara viktigt. Någon enstaka accessoar av en större variant kan vara riktigt snyggt och passa din outfit perfekt. Men använder du flera stora accessoarer kan de snabbt börja kämpa om uppmärksamheten och skapa en mer rörigt intryck.