Vårens trender

trender vårVårmodet är här igen med många väldigt snygga kläder och fina stilar, våren erbjuder verkligen något för alla. Det är enkelt att hitta stilen som passar dig bäst. Trender kommer och går och något som i vår kommit tillbaka är västen. Färgerna gult och vitt är även de riktigt populära. Läs om några stora vårtrender nedan.

Västar

Något som gjort en stor comeback är västen. Även västar i pälsimitation är väldigt populära nu. Träningsvästen har blivit väldigt populär på grund av det växande träningsmodet som blivit riktigt stort under våren. Det finns många varianter att välja mellan så det är enkelt att hitta en som ser snygg ut till det mesta.

Färger

Gult och vitt är de absolut mest populära färgerna inför våren. Det är enkelt att matcha gula eller vita kläder med övrig outfit. Något som är riktigt snyggt är vita kläder med romantisk spets. Även en helvit outfit är riktigt snyggt och bör provas. Det kanske låter lite enformigt men är en mycket vacker stil.

90’s

90-talet kommer fram igen med härliga vintage kläder. De största trenderna är rave och minimalism. Glimrande guld och kjolar över byxor med tighta halsband. Skinande silver kläder har visat sig vara en stor trend nu när 90-talet blommar ut på våren.

Visa dina axlar

Att visa sina axlar är snyggt och trendigt. Cutouts eller nerhasade kläder har blivit trendigt under våren och passar perfekt på de varma sommardagarna. Våga visa axlarna genom att låta blusen sitta lite längre ner. Axlarna kan både vara helt bara eller lite dolda med en tröja som har cutouts runt axeln.