Viktigaste accessoarerna i höst

shutterstock_298101989En ny säsong, en ny modetrend vaknar till liv. Under hösten är det mycket fokus på rätt accessoarer och alla är inte lika självklara som man kanske tror. 

Pråliga väskor

Det glada 2007 med mottot ”more is more” kommer tillbaka. Din väska ska spegla din personlighet, livsstil och åsikter. Det betyder att de får vara hur pråliga som helst. Kombinera olika tyger i samma väska, sätt sprätt på vardagen med glitter och glans. Låt din väska tala ett eget språk som gör att du ser livfull ut fastän du är klädd i en enda enda färg.

Mobilen

Telefonen har blivit en viktig accessoar, den ska också spegla vad vi anser vara det viktigaste med teknologi. Äger du en telefon som är riktad mot arbete, eller är det en friluftstelefon med den bästa kameran? Kanske har du skaffat en speltelefon som klarar av att vara uppkopplad mot dina andra spelkonsoler? I vilket fall som helst ska du ta hand om den. Köp dina skal och fodral från företag som vill sätta färg på din vardag: satsa på kvalité framför kvantitet. Annars har du fritt spelutrymme att leka runt med färger, material och utformning.

Skor

Det är dags att införskaffa höga klackar igen. Klackarna ska vara över den decimeter och även här ska det sprudla av färger. Om du är en av dem som har svårt att gå i högklackat (som oss), kan du köpa inlägg till klackarna som gör gången behagligare och ger lite mer stöd. I värsta fall får man nöja sig med kilklackar som ger den bästa stabiliteten.

Hörlurar

När man är ute och promenerar, shoppar eller gör andra saker där det inte finns någon dator eller radio, kommer hörlurarna in i bilden. Du kan förädla din outfit med ett par schyssta lurar. Du hittar de som ser ut som blixtlås, de finns i regnbågens alla färger och man väljer fritt om de ska vara öronsnäckor eller örontäckande lurar. För dig som gillar att sporta finns det också snäckor som går runt öronen.